Byggvask

Hjem » Tjenester » Byggvask<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Byggvask

Byggvask er nødvendig for å kunne ferdigstille et hus eller et større byggeprosjekt. Før potensielle kjøpere eller leietakere kan komme på visning, må byggherren være sikker på at det er rengjort fullstendig og etter alle forskrifter. En byggvask skal sikre at huset, leilighetene eller kontorlokalene er fri for byggestøv og annet smuss som samler seg under en byggeprosess.

Vi tar oppdrag innen byggvask i Eidsvoll, Jessheim, Lillestrøm og  Oslo.

Kort fortalt

Vi utfører byggvask i forbindelse med bygging og rehabilitering av bygg, men kan også tilby kontinuerlig renhold underveis i byggeprosessen om ønskelig. Vi kan også fjerne avfall og søppel under byggeprosjektet, samt renhold av brakkeriggen. Vi skreddersyr oppdraget slik som du ønsker, men….

…som utgangspunkt vil byggvask inneholde følgende elementer:

  • Rengjøring av vegger, gulv og tak.
  • Fjerning av avfall og smuss.
  • Vask av eventuelle kjøkken og bad.
  • Vi er fleksible både når det gjelder omfanget av tjenesten og når du ønsker det utført.
rengjøring av brakkerigg
rengjøring etter oppussing

Vi bruker kun

Miljøvennlige produkter

Hjem+ bruker kun produkter som er bra for miljøet og har høyt fokus på miljø, sikkerhet og et godt arbeidsmiljø for våre ansatte. Vi er faktisk den eneste renholdsbedriften som er klimapositiv! Det er viktig for deg som kunde, da det er med på å kvalitetssikre oss som bedrift og jobben vi gjør for deg.

Når du trenger noen til å utføre en byggvask uansett størrelse og omfang, kan du være trygg på at Hjem+ utfører tjenesten med høy kvalitet. Vi setter vår ære i at våre kunder er fornøyd med jobben vi utfører, og vil sørge for at du er fornøyd når vi er ferdig med byggvask på ditt prosjekt.

(Priser på byggvask vises eks. mva.)

Bestill en gratis og uforpliktende befaring, når det passer for deg!

Fyll ut vårt lille skjema, velg et ønsket tidspunk, så kommer vi ut til deg på en uforpliktende, gratis befaring!