Tjenester

Hjem » Tjenester<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Våre renholdstjenester

Rent, pent og med god samvittighet! Med Hjem+ kan du med god samvittighet frigjøre tid til å gjøre tingene du liker og som betyr noe for deg. Vi skreddersyr en løsning som passer din livssituasjon og dine behov.

renhold med god samvittighet

Vi elsker det vi gjør: Gir deg et rent hjem og gjør livet ditt enklere

Vårt mål er å hjelpe deg og din familie med å gjøre de tingene du ikke har tid til, ikke ønsker å gjøre eller ikke liker å gjøre i forhold til ditt hjem. Renholdstjenester er kjernen, men det er også en rekke andre ting vi kan bistå med.

regelmessig renhold ikon

Regelmessig renhold

Med regelmessig renhold fra Hjem+ kan du være trygg på at hjemmet ditt holdes rent og pent. Din vaskehjelp vasker både badet og kjøkkenet, støvsuger/mopper gulvet, fjerner flekker og holder overflater støvfrie.

vinduspuss ikon

Vinduspuss

Vi vasker vinduer opp til  21 meters høyde (5. etasje). Til vask av utside benytter vi en maskin med ionisert vann. Dette betyr at vi ikke trenger å ta av sprosser og potensielt skade disse. Det betyr også at vi ikke trenger å bruke potensielt skadelig kjemikalier.

flyttevask ikon

Flyttevask

Skal du flytte og trenger hjelp med den siste, store rundvasken av hjemmet? Da har du kommet til rett sted. Les mer om tjenesten og sjekk prisen for flyttevask i din bolig.

byggvask ikon

Byggvask

Vi har en perfekt blanding av kompetanse og pris på byggvask. Bare ved å skrive inn arealet på byggeområdet gir vi deg en fastpris på jobben her på hjemmesiden.