Om oss

Hjem » Om oss<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Om oss

Her kan du lese litt mer om hvem vi er og hva vi står for.

Hjem+

Hvem vi er og hva vi står for

Hjem+ tilbyr renhold og kantinedrift til bedrifter og renhold til privatpersoner. Vi er opptatt av skikkelighet og kvalitet i alle ledd, og dessuten er vi veldig opptatt av miljø og at våre ansatte skal ha det bra. Derfor er Hjem+ klimanøytrale og sertifisert Miljøfyrtårn, vi er medlem av NHO Service og handel og vi har innført kompetansestandard for renhold for å sikre det faglige nivået.

Vi er en

Godkjent renholdsbedrift

Fra 1. juli 2018 blir det ulovlig for privatpersoner å leie/kjøpe vaskehjelp som ikke er godkjent i renholdsregisteret hos Arbeidstilsynet. Bestillere av renholdstjenester skal ha rutine for å undersøke, og om nødvendig følge opp, at renholdsvirksomheten de bruker etterlever allmenngjøringsforskriften.

Renholdsbransjen har store utfordringer når det gjelder lønns- og arbeidsvilkår, HMS-standarder og arbeidstid.

Renholdsbransjen er dessverre preget av lav organisasjonsgrad, uoversiktlig organisering, utstrakt bruk av underleverandører og høyt innslag av utenlandske arbeidstakere og arbeidsgivere.Deler av bransjen omfatter useriøse og til dels kriminelle aktører der utenlandsk arbeidskraft arbeider under ulovlige og uverdige lønns- og arbeidsvilkår.

Velger du Hjem+ kan du være trygg på at du velger en godkjent renholdsbedrift som tar godt vare på våre ansatte og ditt hjem. For oss er det meget viktig å være med å bidra til at AS Norge går rundt gjennom å betale skatter og avgifter med den største selvfølgelighet.

Kvalitet

Vi gjør jobben grundig og skikkelig med produkter som er bra for miljøet. Våre medarbeidere er opplært i riktig vasketeknikk og riktig bruk av kjemikalier. Vi oppdaterer oss på nye produkter og metoder kontinuerlig og samler alle ansatte minimum en gang i året for faglig oppdatering.

Trygghet

Våre ansatte er dyktige i sitt fag og er kvalitetssikret og ansatt hos oss, vi benytter oss ikke av underleverandører. Vi vil også gjøre vårt ytterste for at du får samme renholder hver gang. For mange vil det også oppleves som en trygghet å alltid kunne få snakke med ansvarlige som kan norsk.

Retter alt på 24 timer

Garanti

Skulle du mot formodning ikke være fornøyd med jobben vi har utført, har vi opprettingsgaranti. Det betyr at vi kommer tilbake innen 24 timer og retter opp eventuelle feil.

Eika forsikring

Forsikring

Vi i Hjem+ er forsikret gjennom Eika forsikring for eventuelle skader på andres eiendom for inntil 10 millioner kr. Alle våre ansatte er yrkesskadeforsikret.

Miljø

Vi benytter kun produkter som er miljømerket med EU Ecolabel, Eu blomst eller som er svanemerket. Vi benytter kun el-biler til vårt transportbehov og vi er medlem av Chooose, hvor vi er med å kjøpe opp klimakvoter slik at miljøverstinger ikke kan kjøpe seg fri fra sitt utslippsansvar, men tvinges til å gjøre noe med det.
  • Les mer om vårt miljøengasjement og sosiale ansvar her.
  • Vi opererer primært på Romerike og Oslo.
  • Orgnr: 917 031 649

Her er vi

Møt våre mennesker

Kenneth Andersen

Kenneth Andersen

Daglig leder

+47 918 79 170
Send en mail

Kenneth har ledererfaring på forskjellige nivåer fra forskjellige bransjer, han har drevet egen virksomhet i 14 år og har vært med å starte opp byggevareforretning, idrettslag og treningssenter . “ Jeg ønsker å skape en bedrift som gjør hverdagen enklere og bedre for våre kunder og som gjør at de kan bruke sin fritid på det de liker aller best. Vi skal være en god og trygg arbeidsplass for våre ansatte og som tar ansvar for miljøet. Derfor er alle vaskemidler vi bruker miljømerket og vi benytter kun el-biler i vår virksomhet. Våre kunder skal være trygge på at de har tatt det beste valget for deres behov av de tjenester vi tilbyr når det gjelder kvalitet, punktlighet og ansvarlighet”.

Silje Berg-Styhm

Silje Berg-Styhm

Salgsorakel

+47 918 74 739
Send en mail

Silje er hun som tør å spørre der vi andre ikke tør. Fordi hun forstår at det hun spør om kan hjelpe den som blir spurt, og at hun kan tilby tjenester hun kan stå inne for. «Jeg vet at vi har veldig bra tjenester som kan frigjøre tid for folk. At man i tillegg gjør en innsats for miljøet ved å velge oss er jo verdens beste bonus!». Med lang erfaring som selger fra ulike bransjer, både mot private og næringsdrivende har Silje salgsansvaret hos Hjem+. Ikke bli overrasket om Silje banker på din dør i nær framtid 🙂

Jan Berg-Styhm

Jan Berg-Styhm

Fornøydhetssjef

+47 928 21 897
Send en mail

Jan har bakgrunn som leder fra forsvaret, samt mange år som leder i ulike roller fra det private næringsliv. Han har blant annet hatt roller som driftsdirektør og regiondirektør i to store renholds og facility selskaper i Norge. Han har en bachelor innen IT, samt en bachelor innen administrasjon og ledelse. Han sluttfører i disse dager en executive master of management grad. «Min jobb i Hjem+ er å sørge for at alle er fornøyde. Våre ansatte skal ha det bra, noe som gjør at de leverer høyeste kvalitet til kundene. Kundene skal for øvrig ytes en service i ypperste klasse. Og når ting ikke er i orden skal jeg ta personlig ansvar for å ordne opp!». Jan er for øvrig lidenskapelig opptatt av miljø og innovasjon og er generelt glad i mennesker.