For bedrifter

Hjem » Tjenester » For bedrifter<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Renhold for bedrifter

For et rent og hyggelig arbeidsmiljø. Vi tar renholdet hos bedrifter på Hele Romerike, inkludert Eidsvoll, Årnes, Jessheim, Lillestrøm og i tilegg Oslo.

 Kort fortalt

Lei av at du ikke får det du er lovt og betaler for?

Hjem+ gjør en like skikkelig, ansvarlig og miljøvennlig jobb for bedrifter som for private. For bedrifter som ønsker å ha god samvittighet for renholdstjenesten de kjøper, samt være sikker på at de får det de betaler for.

Hjem+ leverer tjenester til små og store bedrifter og kan sørge for et rent og godt arbeidsmiljø for din bedrift. Vi leverer daglig renhold av alle typer lokaler, samt temporære og periodiske tjenester som hovedrenhold, gulvbehandlinger, skuring og boning. Fra høsten 2021 leverer vi også trivelig kantinedrift med god og sunn mat :-).

Vi er store nok til å løse alle deres renholdsbehov, samtidig som vi er små nok til å verdsette samarbeidet vi har med alle våre kunder, små som store. Hos oss skal du oppleve høy faglig kompetanse, tett oppfølging og ryddige forhold. Vi gjør det vi sier og sier det vi gjør. Ta kontakt, så kan du snakke direkte med en av våre mange fornøyde kunder!

Ta kontakt med oss for å vite mer om hvordan Hjem+ kan levere en skreddersydd renholdstjeneste til ditt firma.

kontorrenhold på Romerike