Ansvar

Hjem » Ansvar<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Ansvar

Det er mange viktige områder hvor vi tar ansvar – og det er vi stolte over!

Vi tar ansvar for

Miljøet

Hjem+ er Miljøfyrtårn og miljøvennlige på alle måter: Vi benytter kun elbiler, alle våre vaskemidler er miljømerkede og vi opererer med en trippel bunnlinje. En trippel bunnlinje betyr at vi i tillegg til et økonomisk regnskap fører et regnskap på hvilken innvirkning vi har på naturen, samt vår innvirkning sosialt.

chooose klimapositiv bevis
Klimapositiv renholdsbedrift på Romerike

Clima positive

Choose

Vi er Norges første og foreløpige eneste selskap i vår bransje som er klimapositive. Hjem+ bidrar altså til å ta bort CO2 fra atmosfæren! Dette skjer gjennom vårt Monster medlemskap i Chooose. Enkelt fortalt kjøper vi klimakvoter som straks blir skrotet, noe som gjør at de som virkelig forurenser ikke kan kjøpe billige klimakvoter så de kan fortsette å spy ut CO2. Færre kvoter tilgjengelig betyr høyere pris på kvotene, og dermed vil det til slutt bli økonomisk lønnsomt for «verstingene» å faktisk gjøre reelle grep. Smart eller hva?

ansatte i hjem pluss

Vi tar ansvar for

Det sosiale

I Hjem+ mener vi at vår viktigste ressurs er medarbeiderne. Hos oss involveres alle ansatte i stor grad i beslutninger som vedrører deres arbeidsdag. Oftest er det jo den som er nærmest som vet mest?

Vi tror at det å involvere, anerkjenne og belønne fører til at vi har og får de beste medarbeiderne. Dette gir en bedre tjeneste til kundene våre, og stabile forhold på alle plan. Vi kaller dette…smart!

Vi tar ansvar for å være

Godkjent renholdsbedrift

Det er viktig for oss å ha alle godkjenninger i orden og følge bransjestandardene. Derfor både er vi og skal alltid være en godkjent renholdsbedrift. Vi er godkjent gjennom Arbeidstilsynets godkjenningsordning. Fra 1. juli 2018 ble det påbudt å bruke godkjente renholdsbedrifter, også for private.

renholder vasker gulv
renholder vasker skapfronter

Vi tar ansvar for

Hvitt renhold

Hvitt renhold, hvorfor det? Vel, første argument er at svart arbeid faktisk er forbudt. Det er helt utenom det samfunnet vi lever i, og kan i mange tilfeller knyttes opp mot organisert kriminalitet, noe de fleste ikke vil være assosiert med.

En lovlig, hvit og godkjent leverandør er et skikkelig og trygt valg. Kanskje må du betale litt mer for en slik tjeneste, men da kan det være lurt å legge inn risikoen i å velge en svart leverandør. Med en svart tjeneste vet du ikke hvem du egentlig gir tilgang til huset. Hva hvis ting blir ødelagt eller forsvinner? Vet du at vedkommende som kommer faktisk kan det han eller hun skal gjøre og leverer ønsket kvalitet? Hva med arbeidsforhold, feriepenger, pensjon og forsikringer for personen som kommer?

Hvitt er smart

Hvitt er trygt

En hvit leverandør som Hjem+ er godkjent av arbeidstilsynet og gir deg trygghet for at vi har tatt og tar ansvar. Vi har forsikringer som beskytter både deg og våre ansatte, og du har alltid noen å kontakte dersom det skulle være noe du lurer på.

Etter vår mening er det derfor ikke sikkert at svart engang er billigere. Å velge hvitt er smart, og kanskje også rimeligere enn du tror? Og da kan du ha hjemmerenhold med god samvittighet 🙂

renholdere hos hjem pluss